Number of found documents: 32
Published from to

Annual Report VÚPP 2011
VÚPP
2012 - Czech
Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2011. Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2011. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Annual Report VÚPP 2011

Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2011.

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2012

Annual report 2010
VÚPP
2011 - Czech
The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2010. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2010. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). Keywords: databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; collection of industrial usable microorganisms; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials; biochemie; chemické inženýrství; potravinářská chemie; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potravinářství Available in a digital repository NRGL
Annual report 2010

The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2010. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2011

Annual Report VÚPP 2010
VÚPP
2011 - Czech
Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2010. Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2010. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Annual Report VÚPP 2010

Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2010.

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2011

Annual Report VÚPP 2009
VÚPP
2010 - Czech
Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2009. Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2009. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Annual Report VÚPP 2009

Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2009.

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2010

Annual report 2009
VÚPP
2010 - Czech
The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2009. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2009. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). Keywords: databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; collection of industrial usable microorganisms; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials; biochemie; chemické inženýrství; potravinářská chemie; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potravinářství Available in a digital repository NRGL
Annual report 2009

The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2009. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2010

Annual Report VÚPP 2008
VÚPP
2009 - Czech
Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2008. Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2008. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Annual Report VÚPP 2008

Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2008.

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2009

Annual report 2008
VÚPP
2009 - Czech
The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2008. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2008. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). Keywords: databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; collection of industrial usable microorganisms; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials; biochemie; chemické inženýrství; potravinářská chemie; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potravinářství Available in a digital repository NRGL
Annual report 2008

The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2008. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2009

Annual report 2007
VÚPP
2008 - Czech
The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2007. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2007. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). Keywords: databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; collection of industrial usable microorganisms; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials; biochemie; chemické inženýrství; potravinářská chemie; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potravinářství Available in a digital repository NRGL
Annual report 2007

The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2007. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2008

Annual Report VÚPP 2007
VÚPP
2008 - Czech
Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2007. Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2007. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Annual Report VÚPP 2007

Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2007.

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2008

Annual report 2006
VÚPP
2007 - Czech
The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2006. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for healthier food supply, further improvement of processes in food processing, the development of special food for populations with extraordinary health claims by food, the search and development of related control and methods of evaluation, including implementation of analytics specific analyzes, and the development and production of special metering equipment and technology. They are given information about the structure of institutions and bodies, basic statistics, the results of principal (research) Institute activities and other activities (teaching, training, consultancy, representation in national institutions, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2006. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). Keywords: databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; collection of industrial usable microorganisms; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials; biochemie; chemické inženýrství; potravinářská chemie; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potravinářství Available in a digital repository NRGL
Annual report 2006

The publication describes the activities of an institution - the Food Research Institute Prague, vvi in 2006. This activity is focused primarily on improving the level of population and catering for ...

VÚPP
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2007

About project

NRGL provides central access to information on grey literature produced in the Czech Republic in the fields of science, research and education. You can find more information about grey literature and NRGL at service web

Send your suggestions and comments to nusl@techlib.cz

Provider

http://www.techlib.cz

Facebook

Other bases