Number of found documents: 32
Published from to

Výroční zpráva VÚPP za rok 2017
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2018 - Czech
Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2017. Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2017. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Výroční zpráva VÚPP za rok 2017

Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2017....

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2018

Výroční zpráva VÚPP za rok 2016
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2017 - Czech
Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2016. Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2016. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Výroční zpráva VÚPP za rok 2016

Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2016....

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2017

Výroční zpráva VÚPP za rok 2015
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2016 - Czech
Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2015. Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2015. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Výroční zpráva VÚPP za rok 2015

Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2015....

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2016

Výroční zpráva VÚPP za rok 2014
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2015 - Czech
Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2014. Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2014. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Výroční zpráva VÚPP za rok 2014

Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2014....

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2015

Ročenka VÚPP 2014
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2015 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2014. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of the Food Research Institute Prague in 2014. This activity is mainly focused on improving the level of the population's diet and on improving the supply of food, on improving the processes of food processing, on the development of special foods for groups of people with extraordinary health food demands, on the search and development of related control and evaluation methods , analytics including the performance of specific analyzes, and the development and manufacture of special measuring equipment and techniques. Data on the structure and organs of the institution, basic statistical data, results of the main (research) activities of the institute and other activities (pedagogical, educational, advisory activities, representation in national bodies, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; collection of industrial usable microorganisms; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials; biochemie; chemické inženýrství; potravinářská chemie; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potravinářství Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2014

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2014. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2015

Ročenka VÚPP 2013
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2014 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2010. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of the Food Research Institute Prague in 2010. This activity is mainly focused on improving the level of the population's diet and on improving the supply of food, on improving the processes of food processing, on the development of special foods for groups of people with extraordinary health food demands, on the search and development of related control and evaluation methods , analytics including the performance of specific analyzes, and the development and manufacture of special measuring equipment and techniques. Data on the structure and organs of the institution, basic statistical data, results of the main (research) activities of the institute and other activities (pedagogical, educational, advisory activities, representation in national bodies, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; collection of industrial usable microorganisms; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials; biochemie; chemické inženýrství; potravinářská chemie; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potravinářství Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2013

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2010. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2014

Výroční zpráva VÚPP za rok 2013
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2014 - Czech
Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2013. Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2013. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Výroční zpráva VÚPP za rok 2013

Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2013....

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2014

Výroční zpráva VÚPP za rok 2012
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2013 - Czech
Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2012. Annual report on activities, projects and management of Food Research Institute Prague in 2012. Keywords: výživa; potravinářská chemie; biochemie; potravinářské inženýrství; hospodaření; potravinářství; potravinářský průmysl; vědecké instituce Available in a digital repository NRGL
Výroční zpráva VÚPP za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti, projektech a hospodaření Výzkumného ústavu potravinářského Praha za rok 2012....

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2013

Ročenka VÚPP 2012
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2013 - Czech
Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2012. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of the Food Research Institute Prague in 2012. This activity is mainly focused on improving the level of the population's diet and on improving the supply of food, on improving the processes of food processing, on the development of special foods for groups of people with extraordinary health food demands, on the search and development of related control and evaluation methods , analytics including the performance of specific analyzes, and the development and manufacture of special measuring equipment and techniques. Data on the structure and organs of the institution, basic statistical data, results of the main (research) activities of the institute and other activities (pedagogical, educational, advisory activities, representation in national bodies, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; collection of industrial usable microorganisms; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials; biochemie; chemické inženýrství; potravinářská chemie; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potravinářství Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2012

Publikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2012. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2013

Ročenka VÚPP 2011
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
2012 - Czech
ublikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2011. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky potravin, dále na zdokonalování postupů při zpracování potravin, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů, a na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Jsou uvedeny údaje o struktuře a orgánech instituce, základní statistické údaje, výsledky hlavní (výzkumné) činnosti ústavu a dalších činností (pedagogické, vzdělávací, poradenské činnosti, zastoupení v národních orgánech, radách a komisích, mezinárodní aktivity). Publikace je dvojjazyčná (cz + en). The publication describes the activities of the Food Research Institute Prague in 2011. This activity is mainly focused on improving the level of the population's diet and on improving the supply of food, on improving the processes of food processing, on the development of special foods for groups of people with extraordinary health food demands, on the search and development of related control and evaluation methods , analytics including the performance of specific analyzes, and the development and manufacture of special measuring equipment and techniques. Data on the structure and organs of the institution, basic statistical data, results of the main (research) activities of the institute and other activities (pedagogical, educational, advisory activities, representation in national bodies, boards and commissions, international activities). The publication is bilingual (cz + en). Keywords: databáze bezlepkových výrobků; fyzikální vlastnosti potravin a surovin; metody detekce falšování potravin; potraviny pro populace se specifickými potravními nároky; sbírka průmyslově využitelných mikroorganismů; speciální měřící zařízení a technika; collection of industrial usable microorganisms; chemical engineering methods for detection of food adulteration; food for the population with specific claims by food; gluten-free products database; specialized equipment and measuring equipment; the physical properties of food and raw materials; biochemie; chemické inženýrství; potravinářská chemie; mikrobiologie; patentové právo; potrava; potravinářství Available in a digital repository NRGL
Ročenka VÚPP 2011

ublikace popisuje činnost instituce - Výzkumného ústavu potravinářského Praha, v.v.i. v roce 2011. Tato činnost je orientována především na zlepšení úrovně stravování populace a na ozdravění nabídky ...

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VUPP – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2012

About project

NRGL provides central access to information on grey literature produced in the Czech Republic in the fields of science, research and education. You can find more information about grey literature and NRGL at service web

Send your suggestions and comments to nusl@techlib.cz

Provider

http://www.techlib.cz

Facebook

Other bases